Förenade företagen ikon

Meditation Varberg

Marias Fotkälla i Kungsäter

Besökadress
ÖDSMÅLA 5 LINSTORP ,519 92 ,KUNGSÄTER
Bilder
Verksamhetsbeskrivning

Meditation Varberg. Välkomna till Marias Fotkälla i Kungsäter.

Tjänster
Mina behandlingar för kroppen består av medicinsk fotvård,delbehandling ( jag tar bort liktornar, vårtor mm) ansiktsbehandling, Gua Sha ( en form av kinesisk massage), öronljusbehandling, vaxning, ljusbehandling (Q-light).

För själen arbetar jag med healing, och regresioner (tillbaka i tiden el. tidigare liv). Jag har också samtal som en medmänniska.

Fotvård
Fotvård är vård av fötterna. Begreppet kan syfta både på behandlingar av hälsovårdande karaktär och på mer skönhets- eller wellnessinriktade behandlingar.

Professionell hälsovårdande fotvård kallas också podiatri och utförs av fotterapeuter som ofta arbetar i egna kliniker, men även finns på vårdcentraler och sjukhus.
Skönhetsinriktad fotvård kallas också pedikyr.

Om Mig
Jag heter Maria och är gift, har 2 vuxna barn och 1 barnbarn. Har arbetat som undersköterska i 11 år, sedan på Gekås i Ullared i 14 år och nu arbetar jag för mig själv sedan 2002. 1991 gick jag en utbildning på Helsjöns folkhögskola estetutbildning. 1999 läste jag in gymnasiekompetens och 2001-2002 gick jag min utbildning i Malmö till fotvårdsterapeut.

Under tiden jag arbetat med fotvården har jag utbildat mig bl.a inom healing, ljusterapi (Q-light) m.m. Mina fritidsintressen är: Film, resor, andlig utveckling, hälsosam mat m.m.

Mera information hittar ni på min hemsida www.mariasfotkalla.n.nu

Övrigt
Slogan
Välkommen till Marias Fotkälla i Kungsäter. Fotvård i Varberg
Specialitet
Fotvård i Varberg

Org.nr 5564140720

Län Hallands län

Kommun Varberg

E-post toykatinka@hotmail.com

Telefon 0703-048886

Hemsida http://mariasfotkalla.n.nu