Förenade företagen ikon

Markentreprenad i Strängnäs

FOS Entreprenad AB

Verksamhetsbeskrivning

 

Om FOS  Vi är ett litet familjeföretag som drivs av far och hans två söner, därav Far & Söner (FOS). Vi utför olika typer av markentreprenader för företag och privatpersoner med speciell inriktning mot nyanläggning-och renovering av enskilda avlopp. Vi utför också anläggning av trädgårdar från projektering, utförande till etableringsskötsel.  Vi har kort och gott svaren på det mesta och vi har metoderna och maskinerna för att realisera dina idéer. Du som kund står i fokus och vår målsättning är att överträffa dina förväntningar genom god och punktlig service i kombination med fackmannamässigt i allt vi gör.  Givetvis har vi F-skattsedel och vi arbetar med hållbara villkor och metoder i alla våra projekt.

Avlopp Mark & Trädgård  Eftersom vi har alla nödvändiga maskiner/fordon inom företaget så kan vi vara självständiga och ta helhetsansvar.  Varmt välkommen att kontakta oss  ☎️070-811 88 06 📨info@fosentreprenad.se 

Allmän beskrivning

 

Utgrävning/Altan

Försänkt altan med utgrävning, markduk, bärlager, bärlinor och reglar. Givetvis paddat efter alla konstens regler för att skapa optimal stabilitet.

Org.nr 5593272072

Län Södermanlands län

Kommun Strängnäs

E-post info@fosentreprenad.se

Telefon 070-811 88 06