Förenade företagen ikon

Målare Karlstad

Fidos Måleri

Besökadress
Norum 528,65597 ,Molkom
Verksamhetsbeskrivning

Målare Karlstad. Välkommen till Fidos måleri.

Professionell och kvalitativ hjälp med måleriarbeten utfört av utbildad målare i Karlstad och Hagfor med F-skatt och lång erfarenhet inom måleribranschen.

Fidos måleri finns här för dig när du vill vara säker på att få ett bra och professionellt målerijobb utfört.

Vi hjälper dig med allt från inomhusmålning, utomhusmålning, brandskyddsmålning, fasadmålning, fönstermålning, husmålning, lackeringsarbeten och övriga måleriarbeten utförda av professionell målare i Karlsta och Hagfor med omnejd.

Vi är registrerade för F-skatt och du kan vara säker på att du alltid får ett bra resultat som du är nöjd med!

För mer info vänligen ring!

Allmän beskrivning

Det är en konst att blanda färger och att kunna se slutresultatet innan man ens börjat måla väggen, taket, fönstret, fasaden eller vad det kan vara som ska målas. Måleriet är ett skapande som börjar redan på planeringsstadiet och är slutfört först när färgen torkat. För att du ska vara trygg med att måleriarbetet av ditt hem, ditt kontor etc blir bra gjort bör du därför anlita en målare som genomgått måleriutbildning och/eller har lång erfarenhet som målare och lärt sig att blanda färger på rätt sätt.

Kontakta oss på Fidos Måleri dag för kostnasfri offert på inomhusmålning, utomhusmålning, brandskyddsmålning, fasadmålning, fönstermålning, husmålning, lackeringsarbeten och övriga måleriarbeten utförda av professionell målare i Karlstad och Hagfors med omnejd.

Övrigt
Slogan
Välkommen till Fidos måleri. Målare Karlstad
Specialitet
Målare Karlstad

Län Värmlands län

Kommun Karlstad

E-post ingvar1500@hotmail.com

Telefon 0705-628889