Förenade företagen ikon

Lantbrukstjänster, jordbruk, snöskottning och sandning.

JP Maskintjänst

Besökadress
BORGAHOLM 1 ,512 64 ,Holsljunga
Verksamhetsbeskrivning

JP Maskintjänst är specialiserat på lantbrukstjänster och jordbruksverksamhet. Vi erbjuder omfattande tjänster inom lantbruket, inklusive odling av grödor, skötsel av åkrar, foderproduktion, djuruppfödning och andra lantbruksrelaterade aktiviteter. Vi strävar efter att förse våra kunder med effektiva och hållbara jordbrukslösningar för att maximera avkastningen och produktiviteten.

Snöskottning: Vi tillhandahåller snöskottningstjänster för både privata fastigheter och företag. Vårt team av erfarna snöröjare hanterar snöavlägsnande från gångvägar, uppfarter, parkeringsplatser och andra ytor för att säkerställa framkomlighet och säkerhet under vintersäsongen.

Sandning: Utöver snöskottning erbjuder vi även sandningstjänster. Vi sprider sand eller andra halkbekämpningsmedel på vägar och ytor för att minska risken för halkolyckor och förbättra framkomligheten under isiga förhållanden.

Säsongsanpassade tjänster: Vi erbjuder våra tjänster året runt och anpassar oss efter säsongens behov. Våra lantbrukstjänster och jordbruksaktiviteter genomförs under odlingssäsongen, medan snöskottning och sandning utförs under vintermånaderna.

Kundrelationer: Vi värdesätter våra kunder och strävar alltid efter att möta deras behov och förväntningar. Vi erbjuder snabb respons och flexibilitet för att möta de specifika kraven för varje projekt eller förfrågan.

Hållbarhet och miljömedvetenhet: Vi är engagerade i hållbarhet och miljömedvetenhet i vår verksamhet. Vid våra lantbrukstjänster strävar vi efter att använda hållbara och miljövänliga metoder för att minimera vår påverkan på miljön.

Säkerhet och efterlevnad: Vi följer strikta säkerhetsstandarder och riktlinjer för att säkerställa en säker arbetsmiljö för våra anställda och kunder. Vi överensstämmer även med gällande regler och bestämmelser inom lantbruk, snöröjning och sandning.

Sammanfattningsvis är JP Maskintjänst ett företag som erbjuder mångsidiga tjänster inom lantbruk, jordbruk, snöskottning och sandning. Med vårt fokus på kvalitet, säkerhet och kundnöjdhet strävar vi efter att vara en pålitlig partner för våra kunder och tillhandahålla högkvalitativa tjänster som möter deras behov inom dessa områden.

Allmän beskrivning

JP Maskintjänst erbjuder lantbrukstjänster, jordbruk,

snöskottning och sandning.

Övrigt
Slogan
Välkommen till JP Maskintjänst
Specialitet
JP Maskintjänst

Org.nr 0209167691

Län Västra Götalands län

Kommun Svenljunga

E-post jpmaskintjänst@gmail.com

Hemsida https://jpmaskintjanst.se/

073-622 29 80 Jonathan Pedersen