Förenade företagen ikon

Lägergård Örkelljunga

Missionsgården Strandhem

Besökadress
Smålandsvägen 48,286 35,ÖRKELLJUNGA
Verksamhetsbeskrivning

Lägergård i Örkelljunga. Välkommen till Missionsgården Strandhem.

Vi är en kristen kursgård som ligger strax utanför Örkelljunga. Gården har en stor strandtomt vid Hjälmsjön med möjlighet till bad, rodd och kanoting, bastubad, fiske och många andra aktiviteter. Här finns naturen inpå knuten, men samtidigt närheten till centralorten.

Strandhem har ett brett verksamhetsspektrum: barnläger, konfirmandläger,ungdomsläger, Bibel & Lärjungaskola, temadagar, vandrarhem, konferenser och mycket annat.för mer information om våra kurser läger och konferanser vänligen besök oss på www.strandhem.nu

Exempel på läger

- Ungdomsläger - Läger för konfirmationsåldern och uppåt. Här samlas många ungdomar för att be och lovsjunga tillsammans, träffa vänner, lyssna på bra undervisning och mycket annat gott som hör till läger.

- Barnläger - Varje sommar samlas många barn, främst från södra Sverige, på Strandhem för att lära sig mer om Jesus, sjunga, leka och få en härlig gemenskap.

- Konfirmandläger - Varje sommar har vi konfirmandläger. Ungdomar från hela Sverige kommer för att mötas i samtal och undervisning om den kristna tron. Gemenskap, bön & lovsång, härliga fritidsaktiviteter och Bibel är bitar som sammanfattar konfirmandlägerna bra.

Mer info hittar ni på www.strandhem.nu

Övrigt
Slogan
Välkommen till Missionsgården Strandhem. Lägergård i Örkelljunga
Specialitet
Lägergård i Örkelljunga

Org.nr 8376004829

Län Skåne län

Kommun Örkelljunga

E-post info@strandhem.nu

Telefon 0435-50077

Hemsida http://www.strandhem.nu