Förenade företagen ikon

Askim Frukthall AB

Besökadress
STOMVÄGEN 8 ,436 40,Askim
Verksamhetsbeskrivning

Askim Frukthall AB är verksamt inom handel med frukt, grönsaker och livsmedel med ett starkt fokus på kvalitet, färskhet och hälsa. Vårt mål är att erbjuda våra kunder ett brett utbud av färska och näringsrika produkter av högsta kvalitet. Nedan beskrivs vår verksamhetsinriktning och vår strävan efter kundnöjdhet och hållbarhet:

Frukt- och grönsakshandel: Vi erbjuder ett omfattande sortiment av färska frukter och grönsaker från lokala odlare och leverantörer samt internationella källor. Vår frukt- och grönsaksavdelning strävar efter att erbjuda ett varierat utbud av högkvalitativa produkter som möter våra kunders olika behov och preferenser.

Livsmedelshandel: Vi erbjuder också en bred variation av livsmedelsprodukter, inklusive mejeriprodukter, spannmålsprodukter, kött, fisk, konserverade livsmedel och andra förädlade produkter. Vi väljer noggrant våra leverantörer för att säkerställa att våra livsmedelsprodukter är säkra och uppfyller höga kvalitetsstandarder.

Hållbarhet och miljömedvetenhet: Vi är engagerade i hållbarhet och strävar efter att minska vår miljöpåverkan genom att till exempel samarbeta med leverantörer som följer hållbara jordbruksmetoder och använda förnybara förpackningsmaterial för att minska avfallet.

Kundfokus och kvalitet: Vi sätter alltid våra kunder i fokus och strävar efter att överträffa deras förväntningar genom att erbjuda högkvalitativa produkter och en förstklassig service. Våra kunniga medarbetare är dedikerade till att hjälpa våra kunder att hitta de bästa produkterna för deras behov.

Tilläggstjänster: Utöver försäljningen av frukt, grönsaker och livsmedelsprodukter kan vi erbjuda tilläggstjänster som hemleverans, specialbeställningar och rådgivning om kost och hälsa.

Sammanfattningsvis är Askim Frukthall AB en pålitlig aktör inom handel med frukt, grönsaker och livsmedel. Med vårt fokus på kvalitet, hållbarhet och kundnöjdhet strävar vi efter att vara en pålitlig partner för våra kunder och erbjuda högkvalitativa och näringsrika produkter för deras matbord.

Allmän beskrivning

Aktiebolaget ska bedriva handel med frukt och grönsaker och
livsmedel och därmed förenlig verksamhet. 

Övrigt
Slogan
Välkommen till Askim Frukthall AB
Specialitet
Askim Frukthall AB

Org.nr 5593962904

Län Västra Götalands län

Kommun Göteborg

E-post Askimfrukthall.AB@hotmail.com

Telefon 031-352 92 64

070-742 79 41 Mohamad Alsalem