Förenade företagen ikon

Alkoholproblem i Varberg

Länken Kamratförening Varberg

Besökadress
Hertig Eriks v 27,432 45,Varberg
Verksamhetsbeskrivning

Alkoholproblem Varberg. Välkommen till Kamratföreningen Länken i Varberg.

Vi erbjuder Alkoholrådgivning Nykterhet Gemenskap för mer information vänligen kontakta oss 0340 18910.

KF Länken bildades 1953 av missbrukarna själva och består idag av ca 40 lokalföreningar runt om i Sverige.Det är en partipolitiskt och religiöst obunden organisation.Genom att bekämpa alkohol- och blandmissbruk vill vi bryta förnedringen och därmed ta kamp för oss själva och andra.

En länkförening är en förening av före detta missbrukare som genom läkarvård, medicin, kamraters hjälp och den egna viljan blivit friska. Länkens Kamratförbund äger och driver Hvidehus, ett behandlingshem för missbrukare. Behandlingshemmet har hela Sverige som upptagningsområde.

KF Länken vill i en nykter föreningsmiljö ge medlemmarna insikter om sina och samhällets sociala problem och därigenom utveckla varje persons inneboende förmåga.

Att ha alkoholproblem är inte en egenskap hos människan som är medfödd, utan ett mycket mera komplicerat förhållande mellan människor, deras omgivning, miljö och samhället i stort.I dessa sammanhang måste KF Länken påverka samtliga komponenter för att söka komma tillrätta med och eliminera alkoholproblemen.

Övrigt
Slogan
Välkommen till Kamratföreningen Länken
Specialitet
Alkoholproblem i Varberg

Org.nr 8496004162

Län Hallands län

Kommun Varberg

E-post kf-lanken.varberg@hotmail.com

Telefon 0340-18910