Förenade företagen ikon

Åkeriverksamhet samt uthyrning av personal

Lövstaholms Transport AB

Besökadress
LÖVSTAHOLM 139 ,195 92,Märsta
Verksamhetsbeskrivning

Lövstaholms Transport AB är verksamt inom åkeriverksamhet och jordbruk. Vi bedriver odling av grödor och skötsel av åkrar för att producera högkvalitativa och näringsrika livsmedel. Vår åkeriverksamhet omfattar planering och utförande av alla aspekter av jordbruket, inklusive sådd, bevattning, gödsling och skörd.

Uthyrning av personal: Förutom åkeriverksamhet erbjuder vi också uthyrning av personal inom jordbrukssektorn. Vi har kompetent och erfaren personal som kan tillhandahålla arbetskraft för olika jordbruksuppgifter. Vår uthyrningstjänst kan omfatta säsongsbetonad arbetskraft, tillfällig bemanning för skördetid eller specifika arbetsmoment inom jordbruket.

Skötsel av grödor: Vi är engagerade i att odla olika grödor med fokus på kvalitet och hållbarhet. Vårt team av erfarna lantbrukare och jordbruksarbetare utför noggrann skötsel av grödor för att säkerställa optimal tillväxt och skörd.

Hållbarhet och miljömedvetenhet: Vi är engagerade i hållbarhet och miljömedvetenhet i vår åkeriverksamhet. Vi strävar efter att använda hållbara metoder och förnybara resurser för att minska vår miljöpåverkan och bidra till en mer hållbar jordbrukspraxis.

Kvalitet och effektivitet: Vi sätter alltid kvalitet och effektivitet i första rummet för vår verksamhet. Vårt team arbetar noggrant och effektivt för att leverera bästa möjliga resultat och uppfylla våra kunders förväntningar.

Kundrelationer: Vi värdesätter våra kunder och strävar efter att möta deras behov och önskemål. Vi erbjuder personlig service och anpassade lösningar för att bygga långsiktiga och tillitsfulla relationer.

Säkerhet och efterlevnad: Vi följer strikta säkerhetsstandarder och regelverk inom jordbrukssektorn för att säkerställa en säker arbetsmiljö för våra anställda och uppfylla alla branschrelaterade krav.

Sammanfattningsvis är Lövstaholms Transport AB specialiserat på åkeriverksamhet och erbjuder också uthyrning av personal inom jordbrukssektorn. Med vårt fokus på kvalitet, hållbarhet och kundnöjdhet strävar vi efter att vara en pålitlig partner för våra kunder inom jordbruksindustrin samt erbjuda högkvalitativa tjänster och arbetskraft för att möta deras behov och krav.

Allmän beskrivning

Åkeriverksamhet samt uthyrning av personal. 

Övrigt
Slogan
Välkommen till Lövstaholms Transport AB
Specialitet
Lövstaholms Transport AB

Org.nr 5593428799

Län Stockholms län

Kommun Sigtuna

E-post trissenisse@hotmail.com

070-683 01 51 Anders Nord