Förenade företagen ikon

Åkeriverksamhet

AUTO-A EXPRESS AB

Besökadress
HANSAVÄGEN 9,261 75 ,Asmundtorp
Verksamhetsbeskrivning

AUTO-A EXPRESS AB är ett transportföretag som erbjuder professionella transporttjänster för både företagskunder och privatpersoner. Vårt mål är att säkerställa en smidig och effektiv logistiklösning för att möta våra kunders behov och krav. Nedan beskrivs våra huvudtjänster och vår strävan efter kvalitet och pålitlighet:

Godstransporter: Vi erbjuder transporttjänster för godstransporter av olika slag. Det kan inkludera leveranser av varor, material eller utrustning till olika destinationer. Vi har en varierad fordonsflotta som är anpassad för olika typer av gods och transportbehov.

Budtransporter: Vårt företag erbjuder även snabba budtransporter för mindre försändelser eller dokument som behöver levereras inom kort tid. Vi har en flexibel budservice som möjliggör snabba och pålitliga leveranser.

Logistiklösningar: Vi erbjuder skräddarsydda logistiklösningar för våra kunder. Vår kompetenta personal hanterar allt från planering, optimering av rutter till försändelsespårning och leveransbevakning för att säkerställa en effektiv transportkedja.

Kundfokus och pålitlighet: Vi sätter alltid våra kunder i första rummet. Vår personal är dedikerad till att leverera högkvalitativa tjänster och möta våra kunders behov. Vi strävar efter att vara pålitliga och punktliga i alla våra transporter.

Hållbarhet och miljömedvetenhet: Vi är engagerade i hållbarhet och miljömedvetenhet inom vår verksamhet. Vi arbetar aktivt för att minska vår miljöpåverkan genom att använda bränsleeffektiva fordon och hållbara logistikmetoder.

Flexibilitet: Vi förstår vikten av flexibilitet i dagens snabbrörliga affärsvärld. Vi strävar efter att vara flexibla och anpassningsbara för att möta våra kunders varierande behov och krav.

Sammanfattningsvis är AUTO-A EXPRESS AB ett pålitligt transportföretag som erbjuder mångsidiga och professionella transporttjänster. Med vårt fokus på kvalitet, pålitlighet och kundnöjdhet strävar vi efter att vara en pålitlig partner för våra kunder och leverera högkvalitativa logistiklösningar för deras transportbehov.

Allmän beskrivning

Åkeriverksamhet. 

Övrigt
Slogan
Välkommen till AUTO-A EXPRESS AB
Specialitet
AUTO-A EXPRESS AB

Org.nr 5594073735

Län Skåne län

Kommun Landskrona

E-post info@autoaexpress.se

Hemsida https://www.autoaexpress.se/?page=start

E-post info(at)autoaexpress.se

070-391 16 00 Richard Gintson